Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Hva er koreansk hudpleie?

 

Koreansk hudpleie eller K-Beauty har tatt verden med storm med sitt fokus på sunn, glødende og jevne hud. De er årevis foran oss i innovasjon innen hudpleie med et stort fokus på å forebygging i stedet for å reversere av skader som allerede har skjedd. Vårt eget skjønnhetsideal har endret seg de siste årene og vi beveger oss stadig nærmere våre venner i øst og er opptatt av et mer naturlig og rent utseende. Korea er langt foran innen skjønnhetsteknologi og tradisjoner og de er de mest krevende forbrukerene i verden. Derfor har vi valgt å lytte til ekspertene når det gjelder å oppnå glødene, plettfri og mer ungdommelig hud i årene som kommer

Vi har mye å lære av koreanerne når det gjelder hudpleie, de har daglige rutiner vi gjerne bruker når vi skal noe spesielt, og for de er det å ta vare på huden like viktig som å pusse tennene. Nøkkelen til en fin hud er å gi huden rens, næring og fukt i form av gode produkter, da vil du også gjerne oppleve at sminken ser bedre ut.

K-Beauty handler om naturlige produkter og de benytter seg ofte av  ingredienser som ikke er like vanlige for oss i vesten. Ingredienser som snegleslim, eggehvite, sjøgress og fermenterte ingredienser er alle supre for å oppnå glød, forebygge linjer og bidra til en plettfri hud. 

Om du også ønsker en plettfri og glødende hud vet du hvor du kan starte!