Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Ofte stilte spørsmål

Dere har ikke produktet jeg ser etter, hva kan jeg gjøre?

Siden det er over 2000 forskjellige koreanske merker, har vi dessverre ikke muligheten til å selge alle sammen. Men vi ønsker å skape en plattform for deling og kommunikasjon og oppfordrer alle til å dele gode funn med oss. Send oss gjerne en e-post på hello@skinbloom.no

Må jeg sette opp en konto for å legge inn en bestilling?

Nei, du kan kjøpe varer hos oss uten å opprette en konto. Men vi anbefaler deg allikevel å gjøre det, da får du mulighet til å se igjennom tidligere bestillinger og informasjonen din lagres slik at du kan handle raskere neste gang.

Er mine personopplysninger trygt oppbevart?

SkinBloom behandler persondata i henhold til Lov om personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil ikke bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Hvilke betalingsløsninger tilbyr dere og er det trygt å bruke betalingskortet mitt?

Vi aksepterer Visa og MasterCard som betalingsløsning. Alle betalinger går igjennom et sikkert system via vår betalingsleverandør, Stripe. Kortet blir belastet så snart ordren er mottatt av oss. Sørg for at alle detaljer om navn, telefonnummer og leveringsadresse er korrekt utfylt for å unngå forsinkelser.

Hvilke land leverer SkinBloom til?

For øyeblikket leverer vi kun til adresser i Norge. Men vi ser for tiden på en løsning på leveranser til hele Skandinavia.

Hvor lang er leveringstiden og hva koster frakten?

Vi gjør vårt ytterste for at du skal motta varene dine så raskt som mulig. Om varen er på lager vil vi plukke og sende denne normalt innen 24 timer og pakken vil kunne hentes hos ditt lokale utleveringssted innen 5 virkedager.

Sørg for at alle detaljer om navn, telefonnummer og leveringsadresse er korrekt utfylt for å unngå forsinkelser.

Frakt til adresser i Norge koster 49 kr for ordre under 500 kr. Vi tilbyr gratis frakt for alle bestillinger over 500 kr. Det gjelder egne priser på frakt til Svalbard.

Jeg er usikker på hva jeg skal bestille. Kan jeg få råd om hvilke produkter som passer best til min hud?

Selvfølgelig! Vi setter stor pris på alle spørsmål dere har og vi veileder gjerne i hvilke produkter fra siden vår som er best for deg. Send oss en e-post til hello@skinbloom.no så svarer vi deg så raskt som mulig.

Er alle produktene dere selger fra Korea eller Asia?

Alle våre produkter er fra Korea eller fra koreansk-inspirerte merker fra hele verden.

Vi i SkinBloom sjekker nøye alle merker som selges på siden vår. Vi velger kun merker som leverer produkter av høy kvalitet, med de beste og tryggeste ingrediensene. Alle produktene som selges i nettbutikken er registrert og godkjent for salg i EU.

Korea er kjent som en innovatør innen hudpleie og de har mange spennende merker å velge mellom.

Vi i SkinBloom bruker mye tid på å finne de beste og mest effektive produktene og alt vi selger er nøye testet og kurert.