Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Om oss

Vi er to venninner, Cathrine og Maren, som begge har en lidenskap for hudpleie. Alle som er fra Norge og Skandinavia vet at det kan være vanskelig å finne den rette balansen for huden, ettersom været i stor grad varierer fra sesong til sesong. Nøkkelen ligger i å finne de perfekte produktene som gir næring, fukt og perfekt glød til huden - hele året.

Ingen av oss var velsignet med fin hud, noe vi begge smertelig fikk erfare i tenårene, med fet hud og akne. Kanskje var det allerede her vår søken etter kvalitetshudpleie startet. Vår erfaring tilsier også at "problemhuden" ikke alltid forsvinner etter tenårene. Vi har prøvd det meste av ulike produkter og behandlinger, uten å føle at det har matchet 100%. Da vi i senere tid oppdaget koreansk hudpleie, forelsket vi oss helt i de forskjellige produktene. Og ved å lære mer og å se fokuset koreanske kvinner har på hudpleie, følte vi at vi endelig var på rett spor. Resultatene kom raskt og vi tenkte fort at dette måtte deles med våre nordiske venner.  

Vi er begge er utdannet ved BI, og hadde tidlig et sterkt ønske om å jobbe med noe vi var lidenskapelige opptatt av, og bygge vår egen virksomhet rundt dette. Vi bestemte oss for å ta en sjanse og startet SkinBloom. Gjennom nettbutikken og guiden SkinBloom ønsker vi å gjøre koreanske hudpleieprodukter, -rutiner og -trender mer tilgjengelig for oss på den nordlige halvkule. Vi er på ingen måte utdannet som hudleger, men vi ønsker å dele våre funn, erfaringer og kunnskap med flere.  

  Alle fortjener å føle seg bra i sin egen hud og vi ønsker å bidra til dette gjennom å tilby de beste produktene og kunnskapen fra Korea. Koreanske kvinner har i årevis hatt et stort fokus på hudpleie som vi i Skandinavia nå kan dra nytte av. 

Sunn hud starter med riktig hudpleie!