Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Tid for vitaminboost!

Endelig kan jeg tørre å si at våren er her! Med lengre dager, høyere temperatur og bedre humør, er det på tide å ta tak i huden også. Mange av oss opplever kanskje at vinteren har tatt fra oss glød og fukt. Spesielt ser jeg dette når morgensolen treffer baderomspeilet og jeg tydelig kan se at huden min er ujevn og flasser litt. Da liker jeg å kickstarte våren med gode vitaminer!

 

 

Klair´s Freshly Juiced Vitamin Drop inneholder masse C-vitamin og dette er noe av det beste du kan skjemme bort en vintermatt hud med! C- vitaminet trekker nemlig mye lengre ned i huden enn noe annet og virker der cellene våre fortsatt er vitale og kan få en langvarig effekt. Dessuten er C- vitamin noe som stimulerer ny produksjon av fibrene som holder huden vår glatt og stram. Jeg bruker det derfor morgen og kveld, rett etter rens og toner. Om natten jobber serumet i perfekt samarbeid med Klair´s Freshly Juiced Vitamin E Mask. Denne masken har en lett gelékonsistens og er proppfull av ingredienser som virker ekstra godt om natten. Den inneholder E vitamin som nøytraliserer frie radikaler som vi har blitt utsatt for gjennom dagen og som bryter ned huden vår eller gjør den sensitiv. I tillegg har den Niacinamid som er et B vitamin som forebygger og reparerer arrvev og mørke pigmentflekker. Resultatet av disse to produktene er en vitamincocktail som reparer skader og bygger opp en sunn hud som gløder i vårsolen. Adjø vinter og velkommen vår!
 
Dagens tips: bruk masken som dagkrem hvis du vet du har en lang dag foran pc-skjermen! E-vitaminet beskytter nemlig godt mot denne type stråling og hindrer at den sliter på huden vår.

 

Luisa

  
 

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert