Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling / Norsk nettbutikk

SkinBloom bloggen

Øyeblikkelig hjelp

Øyeblikkelig hjelp

Visste du at huden rundt øynene er kun ¼ i tykkelse av resten av ansiktshuden? Dette skaper litt utfordringer når det kommer til pleie og ikke minst egne problemer. Noen opplever at huden under øynene er blå og mørk, andre at det er tung og posete. Begge disse fenomenene kan dukke opp plutselig og noen har mer anlegg for dette enn andre.

Flerbruks produkter

Flerbruks produkter

Noe av det jeg liker best, er at jeg kan bruke produktene mine til flere ting. Eller enda bedre: at jeg kan mikse og blande produktene til helt nye godsaker! Enten jeg er på vei inn i ny sesong med nye behov, eller rett og slett er mellom to innkjøp; så finnes det gode løsninger i ting man allerede har.

Serum

Serum

Serum og riktig bruk av det, ligger mitt hjerte nærmest fordi det er det viktigste du påfører huden din dag og natt. Selvsagt er alle trinn i hudpleierutinen like viktig, men serumbruk gjør den store forskjellen og er faktisk det mest aktive produktet i en 7-trinns rutine.

Om acne og fet hud

Om acne og fet hud

Dette er en hudproblematikk som rammer de fleste gjennom livet, uansett hudtype. Å berøre dette temaet blir litt som å finne nålen i høystakken, fordi problemet arter seg veldig ulikt hos hver enkelt. Men jeg tenker at litt informasjon kan berolige og normalisere en del av mytene der ute.

Q&A September

Q&A September

Hva er forskjellen på de forskjellige maskene?

Luisa svarer på spørsmål av alle typer vi får fra våre kunder. Her er månedens Q&A.

Mørk-Lysere-Lysest!

Mørk-Lysere-Lysest!

Noe av det vanskeligste jeg må jobbe med som hudpleier er pigmentering! Eller for å være mer korrekt; hyper-pigmentering. Disse mørke flekkene som dukker opp omtrent over natten og ikke forsvinner like lett som de kom! Dessverre er disse flekkene blitt mer og mer vanlig hos kvinner i 30+ og grusomt nok ble de tidligere kalt alders-flekker (!). I dag vet vi mer enn noensinne hvordan kroppen og huden vår fungerer, og jeg kan avlive myten om at disse flekkene har noe som helst med alder å gjøre.

Profesjonell pleie

Profesjonell pleie

Sommer, sol og varme kan være godt for sjelen, men det er ikke bestandig like godt for huden vår (dessverre). Selv om de fleste av oss trives med vår post-ferie brunfarge, kan huden noen ganger føles tørr og livløs etter en lang ferie.

I likestillingens navn!

I likestillingens navn!

Dere kjenner sikkert igjen den følelsen: du har investert i noen skikkelige deilige produkter for å stelle godt med huden din i ferien. Bagen er pakket og når du kommer frem på hotellet, så settes det klart frem på servanten til kveldens egentid og rituale. Og når du endelig skal åpne krukker og esker, har noen vært der allerede med sine store fingre!!! Det kan umulig være bare min mann som forsyner seg grådig med kremer og smører seg rikelig på hele overkroppen?!

Den som sover, synder ikke!

Den som sover, synder ikke!

Noen av de største hudpleie faux-pas vi ofte gjør, er å bruke samme produkter dag og natt. Selv om vi har én hudtype, så varierer huden vår hele tiden mellom ulike hudtilstander. Derfor snakker man ofte om hudtypen som en relativt konstant ting (dette er ofte genetisk eller hormonelt styrt), fordi det sjelden varier veldig mye igjennom livet vår. Vi skiller hudtypene ofte inn i sensitiv, normal, fet, tørr og kombinert.

Tid for vitaminboost!

Tid for vitaminboost!

Endelig kan jeg tørre å si at våren er her! Med lengre dager, høyere temperatur og bedre humør, er det på tide å ta tak i huden også. Mange av oss opplever kanskje at vinteren har tatt fra oss glød og fukt. Her er hvordan du kan forberede huden på sommeren med ny glød og styrke!