Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Profesjonell pleie

Sommer, sol og varme kan være godt for sjelen, men det er ikke bestandig like godt for huden vår (dessverre). Selv om de fleste av oss trives med vår post-ferie brunfarge, kan huden noen ganger føles tørr og livløs etter en lang ferie. Mye varme, dehydrering og uvante miljø kan få den mest balanserte hud til å føles stram og lite smidig. Selv en kombinert hud som vanligvis produserer mye olje selv, kan trenge litt næring! Og noen ganger kan vi ved å påføre fett og olje utenfra, faktisk hjelpe med å stabilisere hudens egen oljeproduksjon innenfra. Grunnen til dette er at kroppen vår hele tiden prøver å ha en balanse mellom vann og olje. Dessverre er det slik at oljen vi selv produserer kommer i form av talg, noe som kan gi tilstoppede porer og i verste fall acne. Jeg har derfor alltid anbefalt å bruke ansiktsolje i perioder når huden kjennes ekstra livløs, selv til en fetere hudtype. Hemmeligheten ligger i hvor ofte og hvordan den brukes!
 
I blant har jeg opplevd å se at huden har mistet litt glød og til tross for mye fukt og vitaminer, har det føltes som den ikke er mettet. Jeg har derfor unnet meg en liten «salongbehandling» hjemme som virkelig har gjort susen! Denne behandlingen fungerer for alle hudtyper og kan være ekstra bra på ukesbasis for å forebygge tørrhet for den tørre hudtypen gjennom hele høst/vinter sesongen. For normal og kombinert er den ypperlig som et månedlig rituale.
 
Etter god 2-trinn rens, toner, essens og serum, påføres Whamisa Organic Flowers Facial Oil i panne, kinn, hake og nese. Denne oljen inneholder jojobaolje som gir mye fuktighet og nattlysolje som balanserer selv den mest hormonelle acne. Fettstoffene lukker inne hudens fuktighet og gir huden masse næring. Rundt det følsomme øye- og leppepartiet kan det lønne seg å påføre et tykt lag med Whamisa Organic Flowers Eye Essence .Oljen kan nemlig bli for mektig for denne tynne huden og bli liggende på overflaten ( eller ende opp i øyet). Denne øyekremen har en konsistens som ligger mellom krem og gelé, noe som passer for alle hudtyper. Den inneholder lakrisrot som lysner huden og har en oppstrammende effekt som vil glatte ut de minste tørrhetslinjer.
 
For at dette skal få jobbe ekstra dypt og at næringsstoffene skal komme godt til nytte i huden, legges Shangpree Gold Premium Modeling Mask på toppen. Denne masken består av to komponenter som blandes sammen til en tykk masse og påføres huden med spatel. Når masken påføres oppstår det et tett miljø på huden og denne tillater huden å åpne seg, slik at oljen og øyekremen trekker ekstra langt ned. I tillegg inneholder masken collagen som binder fukt og gull som er en regenererende antioksidant. Denne prosessen kalles okklusjon og er alle hudpleiers hemmelige våpen i kampen mot tørr og livløs hud!
 
La masken virke i 15-20 minutter før den løftes av i hårenes vekstretning, fra pannen og ned. Til slutt påføres et lag med favorittkremen og dagens «salongbesøk» er ferdig (uten å forlate hjemmet)! Perfekt for late dager! 
 
(P.S: påfør alltid flytende masker fra haken og oppover. Dette hindrer ekstra søl og har en oppstrammende effekt på huden!)
 
Luisa

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert