Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Pleie for store og små

Har du noen gang hatt så tørr hud at den kjennes ut som sandpapir? Overflaten føles helt død og sprukken, og alt du smører deg med gjør vondt? Dette er noe som de fleste av oss opplever i løpet av livet. Faktisk så skjer det oftere hos småbarn enn hos voksne, fordi de har i utgangspunktet en veldig sensitiv og utsatt hud.
 
Grunnen til den akutte sår-og tørrheten kan være mye; sykdom, allergi, infeksjon, stress, endring i omgivelser og vaner. Allikevel er det vanskelig å vite hva man skal gjøre, fordi behandling med feil produkter ofte bare gjør vondt verre! Grunnlegger og hjernen bak ATOPALM opplevde akkurat dette når han selv ble far og dette var en stor motivasjon for ham til å utvikle et helt nytt patent som ble stammen i hudpleieserien hans. Serien rangerer nå favoritten på markedet i Sør Korea for ellevte år på rad blant hudpleieserier for sensitiv hud.
 
Teknologien han utviklet kalte han MLE (Multi Lamellar Emulsion) fordi den hermer etter hudens lamell-struktur. Det er denne strukturen som svikter når huden har blitt sensitiv og igjen gjør oss utstatt for infeksjoner og irritasjoner fra omgivelsene våre. I tillegg vil en skadet lamell-struktur i huden vår øke vanntapet fra underhuden. Resultatet er en vondt sirkel av irritert og veldig sårbar hud som ikke er i stand til å takle normale påkjenninger. Da er det godt at noen har gjort den viktige jobben og utviklet gode produkter som ikke bare reparerer denne funksjonen, men som også forebygger at det skjer. Dette betyr at du gjerne kan bruke ATOPALM selv om huden din ikke er sensitiv. Derimot vil ATOPALM styrke huden og gjøre den mer rustet for å tåle en støyt. Bare det faktum at den hindrer fukttap er jo gull verdt for de fleste hudtyper! Dessuten er serien så mild (og utviklet for barn) at alle i familien trygt kan bruke denne gjennom hele året. Personlig synes jeg den er fantastisk som aftersun fordi den reparer fukttapet i varmen og som fast inventar på hytteturer hvor vind og vær kan være tøffe tak for huden. Dessuten har noen produkter multi-funksjoner, slik at ansiktskremen lett kan brukes til å smøre tørre barnehender og sårhet etter barbering hos far i huset! Og hva er vel bedre enn å dele sånne skatter med resten av familien?
 
Kjøp serien her.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert