Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Når hver dråpe teller!

 
Har du noen gang forsøkt å lese på innholdet i produktene du bruker? Etter mange år i bransjen og mye kurs i kosmetisk kjemi, har jeg gjort meg noen tanker om vann! At mange vannløselige hudpleieprodukter inneholder store mengder vann er både nødvendig og vanlig. Vannet løser nemlig opp ingredienser som forekommer naturlig i fast form. Vannet er også med på å lage flytende konsistenser som både er lette og behagelige å påføre huden vår. Dessuten leverer det naturlig nok fuktighet til det øverste hudlaget vår. I mange produkter vil du derfor se vann som første ord i innholdsfortegnelsen på produktet ditt. Dette betyr at produktet inneholder mest vann og deretter mindre mengder av aktive ingredienser.
 
Men hva hvis man ønsker at produkter skal være pakket av aktive ingredienser? Vann er passivt og fungerer egentlig bare som transport for aktive stoffer, så i seg selv tar det egentlig opp mye plass i produkter. Derfor har jeg lagt min elsk på Whamisa sine produkter! Whamisa bruker nemlig vannet fra Aloe Vera planten som base for alle ingrediensene sine.
Og det geniale med dette, er at Aloe Vera-vannet kan fungere som transportmiddel for andre stoffer, i tillegg til å ha en effekt på huden din!
 
Den største fordelen ved å bruke blomstervann fra Aloe Vera planten er faktisk at hver eneste millimeter av produktet ditt inneholder ingredienser med aktive stoffer. Blomster har ofte egenskaper som roer ned, regenerer, beskytter og styrker huden vår. Disse egenskapene bevares også i blomstervannet, slik at Whamisa produktene fungerer enda bedre enn tradisjonelle vannbaserte produkter.
 
Min favoritt har blitt Whamisa Organic Flowers Toner Refresh fordi den er super i de varme sommermånedene for fet, normal og kombinert hud. Denne toneren tillater nemlig at man påfører flere lag med serum, krem og spf uten å bli blank! Huden min ser fresh og lettere matt ut hele dagen, til tross for at plussgradene stiger!
 
Whamisa Organic Flowers Water Cream er en deilig og lett krem som jeg bruker på dagen under min spf. Det er nemlig smart å mette overhuden med en dagkrem, slik at du kan være sikker på at solkremen blir liggende jevnt over og utenpå huden for maksimal beskyttelse.
 
Og når jeg trenger en liten oppkvikker utover dagen, så er Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist en sikker vinner! Denne deilige sprayen fukter og revitaliserer huden med en gang. Den er perfekt på reise og et lite smykke i seg selv med flytende roseblader inn i flasken!
 
(P.S: Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist er super som en reisevenn hvis du vil frigjøre plass i kofferten! Denne sprayen kan gjerne brukes som en toner for alle hudtyper, i tillegg som en deilig blomsterdusj utover dagen. Dessuten kommer den i 80 ml, som gjør at du kan ta den med på flyreisen for å roe ned stresset og dehydrert hud i kabinen!)
 
 
Luisa

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert