Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Masketerapi i hverdagen på 1-2-3!

 

Let´s face it, Mai er full av festdager! Med så mange røde dager i kalenderen, kan det ofte bety at man løper mellom arrangement og festligheter. For min del kan det ofte ende med at ting jeg gleder seg til, plutselig kjennes som et lite ork for å finne energien til å gjennomføre. Jeg ender ofte opp apatisk på badet og leter febrilsk etter energi og glød...
 
Derfor har jeg blitt spesielt glad i SkinBlooms Patchology produkter! Disse maskene trenger kun 5 minutter for å plumpe opp huden og fjerne alle spor etter tretthet. Dette er i seg selv ganske magisk, men tanke på at tradisjonelle kremmasker trenger 20 minutter for at de aktive virkestoffene skal frigjøres. Og hvem har vel tid til 20 min mellom avtaler? Derfor har min nye rutine blitt å rense og tone huden, slenge på en Patchology maske og legge beina høyt for en liten power-nap i forkant av hyggelige avtaler! Min favoritt er Flashmasque Hydrate fordi den i tillegg til å gi huden min masse fukt, også har drenerende ingredienser som grapefrukt ekstrakt. Huden blir myk, mindre linjer fylles ut, fargen blir jevnere og avfallsstoffer dreneres ut slik at ansiktet mitt ser uthvilt ut. Et perfekt utgangspunkt før jeg påfører serum, krem og solfaktor. Som så mange andre har jeg en lei tendens til å bruke litt for mye make-up for å skjule tretthetstegn, men etter å ha løftet av denne sheet-masken, trenger jeg minimalt med foundation eller concealer!
 
På hverdager unner jeg meg ofte den samme luksusen (minus power-napen, dessverre …) hvis jeg har viktige møter eller vet at dagen blir lang. Da tyr jeg ofte til Patchology Eye Revive Flashpatch. Dette er øyemasker du plasserer under øynene dine på 1-2-3, rett etter rens og toner. Disse kan virke samtidig som du klapper inn serum og krem på resten av ansiktet. Og siden Eye Revive Flashpatch inneholder koffein, så drenerer de bort overflødig vann og hjelper blodårene under øynene å trekke seg sammen. Dette gjør at vevet trekker seg sammen og huden under øynene blir lysere og raskere med en gang. Resultatet er en naturlig lysnet og ferdig high-lighted ansikt!
 
Etter 17. Mai og mye trasking, har jeg også prøvd ut Patchology PoshPeel PediCure. Dette er en kjemisk peeling til føttene som virker over tid. Sokkene fylles opp med en kombinasjonssyre (AHA+BHA) som bryter bindingene mellom de døde hudcellene våre. Gradvis slipper disse cellene taket og føttene er babymyke innen en ukes tid, uten at du har gjort så mye mer enn å sitte en times tid med fotmasken på. Grunnen til at føttene våre ofte har mer tørr og ru hud, er at kroppen ønsker å beskytte seg mot økt friksjon og gir signaler om at det trengs flere celler der dette forekommer. Tenk litt over det neste gang du opplever å ha litt ru hud et sted. Er det kanskje noe som konstant gir friksjon? Dette kan ofte være klokkeremmer, ringer, briller og lignende som alltid sitter på samme sted dag ut og dag inn. I så fall kan du unne deg å skrubbe litt ekstra her neste gang!
 
(P.S: hvem har sagt at øyemasker kun kan brukes under øynene? Jeg plasserer de noen ganger mellom øynene eller ved nesefolden! Dette er steder som også kan bære preg av lite søvn og lange dager …)
 
Luisa

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert