Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Kom i form til ferien!

 Dette skjer hvert eneste år: jeg tenker at jeg skal sveve inn i sommerferien med overskudd, glatt hud og glød. Min erfaring er derimot at juni har begynt å ligne veldig på desember. Alle venner skal treffes, jobben skal ha møter, skoler har avslutninger og kofferter skal pakkes. Helt ærlig så pleier jeg å kollapse, og huden likeså ... I år har jeg derfor alliert meg med noen dyktige produkter, som skal hente meg inn og viske ut tretthetstegn i raskt tempo! Og tro meg: her må det skikkelige saker til!
 
Det første skrittet man må ta for å få opp vitaliteten i en trøtt og gusten hud, er å stimulere! På vinterstid kunne dette la seg gjøre med litt syrer (AHA og BHA), men jeg vet at dette er litt skummelt med tanke på soling, og ikke minst at det gjør hudens ph-verdi sur, noe som gir irritasjon og kløe på varme dager. Jeg tyr derfor heller til oksygen! Og det er her de fleste faller av lasset ... Forvirringen ligger nemlig i at mange tror oksygenet kommer utenfra. Men tro om igjen! Når jeg bruker Shangprees Sparkling Mask stimulerer jeg huden min til å øke blodsirkulasjonen fordi den produserer deilige, små bobler som prikker i huden min. Denne masken går fra å være en sheetmask i stoff, til å boble opp til et deilig hvitt skum! Denne boblingen prikker lett i overhuden min og dette får blodet mitt til rushe opp til overflaten, hvor mine minste blodårer ligger i dvale (derav den gustne fargen ...) Og når vi øker blodsirkulasjonen frakter blodcellene nytt oksygen, vi skiller ut avfallsstoffer og overflødig vann, samt øker opptaket av næringsstoffer. Denne masken inneholder også masse antioksidanter fra bjørnebær og karbon som lysner.
 
Etter at boblene har gitt huden min en (indre) mikromassasje er den ekstra glad for gode ingredienser. Etter å ha vasket av skummet fra masken med lunket vann, liker jeg å klappe inn COSRX Propolis Light Ampoule. Noen få dråper av dette gylne serumet booster huden med aminosyrer og styrker den med naturlig B5 vitamin fra Propolis. Propolis har lange tradisjoner i hudpleien og er en viktig komponent i imunstoffet til honning. Så her får huden skikkelig pleie i dypet!
 
På toppen av denne har jeg pleid å påføre et tynt lag Patchology Cloudmask. Denne masken er vidunderlig å sove med! Den inneholder masse hyaluronsyre som metter huden, glatter ut tretthetstegn og linjer. I tillegg jobber den på lang sikt ved å frigjøre peptider og retinol langt ned i huden. Disse to stoffene er muligens det som fungerer best for å forebygge nye aldringstegn og reversere allerede gamle skader. Den dufter også så godt av jasminblomst, at det vanskelig å begrense seg til å bare smøre den i ansiktet.. (Jeg gir selvsagt bryst og hender en god dose!)
 
Med dette lille ritualet våkner jeg dagen etterpå med en fantastisk jevn og glødende hud! Ikke bare ser huden bedre ut, men jeg vet at jeg har stimulert den godt og denne effekten vil komme meg til gode på lang sikt. Hemmeligheten er nemlig å sette i gang kroppens egne funksjoner (blodsirkulasjonen og stoffskiftet) og deretter skjemme den bort med alle slags godsaker! Egentlig kan man si at dette hudens lille treningsøkt for å komme i form til ferien og at du kan hvile ut i de kommende ukene, vel vitende om at du har vært snill med deg selv.
 
Luisa
 
 
(P.S: god sirkulasjon er nøkkelen til en sunn hud og dette kan man lett jobbe med hver dag! Hva med å massere huden litt før du legger deg hver kveld? Ikke bare øker du opptaket av nattens produkter, men du våkner med en hud som ser ut som du har tilbrakt to timer i en hudpleiesalong. Klyp og stryk huden fra midten av ansiktet og utover/oppover til du får en lett rødme for maks effekt!)

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert