Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

I likestillingens navn!

Dere kjenner sikkert igjen den følelsen: du har investert i noen skikkelige deilige produkter for å stelle godt med huden din i ferien. Bagen er pakket og når du kommer frem på hotellet, så settes det klart frem på servanten til kveldens egentid og rituale. Og når du endelig skal åpne krukker og esker, har noen vært der allerede med sine store fingre!!! Det kan umulig være bare min mann som forsyner seg grådig med kremer og smører seg rikelig på hele overkroppen?!
 
Min løsning har derfor vært å kjøpe inn egne produkter til min kjære og gjerne tatt en kjapp introduksjon slik at ting havner på riktig sted! En del herreprodukter er også enklere å bruke, da de har multifunksjoner og fyller flere oppgaver. En sikker vinner er derfor Whamisa Organic Leaf: Root All Cleanser på badehyllen! Denne deilige vasken fungerer som en dusjgelé og ansiktsrens. Konsistensen er luksuriøs og tykk, samtidig som den dufter himmelsk! Fordi den inneholder gode fettsyrer, vil den ikke tørke ut huden samtidig som den renser godt i dybden. Denne rensen ivaretar kroppens hud som om det var ansiktshud, så den gir god pleie og etterlater hudens barriere i en sunn tilstand. Det er lett å tenke at herrehud kun er herrehud, men de har (i likestillingens navn) ulike hudtyper de også! Derimot har de en annen struktur enn kvinner og dette har helt naturlige årsaker ...
 
Mannens hud inneholder ofte mer kollagen enn elastin. Kollagen er et bindevev som gjør huden robust og kraftig. Kollagenet forebygger også rynker, så de har trukket det biologiske anti-age kortet her! Medaljens bakside er at hud med mye kollagen kan ofte bli grov hvis den ikke pleies riktig. En kollagenrik hud har ofte nytte av å peeles og fuktes godt, for å fremstå mest mulig jevn og fleksibel. Kvinnens hud inneholder mer elastin, som er et bindevev som tillater at huden vår kan strekkes og krympes tilbake igjen. Dette er strengt tatt nødvendig med tanke på at vi skal bære frem barn og (helst) sprette tilbake igjen i en (noenlunde) lik fasong etterpå. Dette bindevevet holder huden stram og konturene definerte. Når bindevevet gir etter i livets senere faser, resulterer dette i sig av huden på områder hvor muskelmassen ikke er sterk nok til å holde igjen. (hørte jeg grevinne-heng?). Disse ørsmå forskjellene mellom kjønnene gjør (om ikke annet) at man i det minste kan prøve å innføre “dine” og” mine” produkter på badehyllen!
 
På kvelden har jeg fått min kjære til å bruke Whamisa Organic Seeds peeling Mitt: Pore CareDette er peeling-pads som ved hjelp av sin sure ph-verdi, fremmer naturlig eksfoliering. Denne padsen er super for en kollagenrik hud, fordi den sørger for at det ikke hoper seg opp med døde hudceller, at hudens sure miljø ivaretas og huden får en jevn overflate. Min kjære synes også at den er super til å forebygge opphopning av døde hudceller over hårfolliklene - noe som gjør barberingen mye lettere! Døde hudceller er nemlig en stor årsak til inngrodde hår! Men husk; ved eksfoliering er solfaktor et must, selv for barske menn!
 
Etter å strategisk ha plassert disse produktene i badehyllen, har det dessverre oppstått et nytt problem... Jeg har begynt å tjuvlåne hans produkter (guilty as charged!). Jeg skylder selvsagt på at dette er i forskningens navn, men vi vet begge at det ikke er den fullstendige sannhet ... Whamisa Organic Seeds peeling Mitt: Pore Care er nemlig perfekt til peeling mellom sommerens hårfjernings-avtaler! Så iblant hender det at en pad forsvinner til eget bruk ... Whamisa Organic Leaf: Root All Cleanser lukter også så himmelsk at den har blitt en favoritt i dusjen. Jeg har alltid elsket å bruke rike dusjoljer, men denne gjør susen på varme sommerdager etter timevis på stranden. Huden føles næret og myk, i tillegg til beroliget! Så alt i alt er jeg muligens ikke noe flinkere til å skille mellom  ”ditt” og ”mitt” på baderomshyllen? Men gode ting er for å deles! Eller hva?
 
(P.S: Whamisa Organic Leaf: Root All Cleanser er super i bagasen til sommerens hytteturer, båtturer og impulsive overnattinger! Denne funker som håndsåpe, dusgelé, shampo og ansiktsrens til makeup-frie dager!)
 
Luisa
 

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert