Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

Flerbruks produkter

Noe av det jeg liker best, er at jeg kan bruke produktene mine til flere ting. Eller enda bedre: at jeg kan mikse og blande produktene til helt nye godsaker! Enten jeg er på vei inn i ny sesong med nye behov, eller rett og slett er mellom to innkjøp; så finnes det gode løsninger i ting man allerede har.
 
Et godt eksempel på dette er sukkerskrubb, fordi den er fantastisk til å skrubbe tørre albuer, hender og føtter. Påfører du den på tørr hud, er sukkerkornene relativt grove og supre til røffere og tørre partier. Den oljete basen vil passe på å nære huden og gjøre den myk. Etter å skrubbet godt og massert, kan du pakke inn hender og føtter i plastposer for en skikkelig luksus mani/pedi- behandling!
 
Når været plutselig slår om og alt føles akutt tørst, er ansiktsolje fantastisk til tørre neglebånd og negler. Jeg pleier også å blande et par dråper i min lette dagkrem, så den føles rikere og jeg kan bruke den opp før jeg gjør neste innkjøp! Oljen har også vært en reddende engel til tørre hårtupper, da den absorberes lett og ikke gjør håret fett.
 
En face mist kan for eksempel brukes både som toner og som make-up fikser. Et par spray over make-upen skaper et duggfrisk utseende, samtidig som deg holder huden hydrert i timevis. Spesielt godt funker dette på mineralbasert make-up, som ofte kan føles tørr i vinterhalvåret. Mineralene sveller opp i fuktighet og dette gjør de mer fleksible og naturlige på huden. Jeg får ofte statisk hår i kulden og face misten er faktisk super til å forebygge dette også. Et par spray under luen gjør susen, i tillegg til å tilføre en frisk duft!
 
Har du ekstra tørr hud, kan du faktisk legge et tykt lag med kremen din (med noen dråper av en ansiktsolje) om natten som en maske, eller som en kur under en modelling mask. Dette gjelder øyekremer også. Om natten kan man godt påføre et tykt lag som en pleiende nattmaske på lepper og rundt øynene. Bare unngå å blande inn ekstra olje i øyekremen, da det kan bli litt tungt for den tynne øyehuden.
 
Er du tom for serum? Fortvil ikke! Øyegelé pads består av masse hyaluronsyre og etter en rask oppvarming i vannbad eller i mikrobølgeovnen, smelter de ned til en flytende herlighet! Dessuten er disse padsene supre i hele ansiktet! Hvorfor ikke legge de under øynene, på øyelokkene og rundt den fine huden ved munnen?
 
En skummende ansiktsrens kan godt fungere som kroppsvask og shampo, fordi ph-verdien er lett sur og derfor mye bedre for hudens miljø enn mange dusjgeleer og shampo på markedet! Jeg tillater til og med at oljerensen min brukes i badekaret av store og små, fordi den gjør huden gullende ren og babymyk.
 
Med andre ord så inneholder badehyllen mange nye muligheter! Det viktigste prinsippet er at ansiktsprodukter er mye mildere enn andre ting og at de derfor er supre til kropp og hår. Andre veien derimot, er på alle måter ikke å anbefale! Fordelen er at du får brukt opp de siste slantene i bunnen og at du (iblant) kan pakke lett på ferie (hvis du vil)...
 
Luisa

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published