Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

En ny blomst i buketten!

Det er med sommerfugler i magen og entusiasme i hjertet at jeg introduserer meg som den nye blomsten i SkinBloom- buketten! Jeg har jobbet som hudterapeut i 12 år i Oslo og sitter på en mengde av erfaring jeg har lyst til å dele med SkinBlooms kunder. I et hav av informasjon og nettsider, kan det være lett å bli litt usikker på hva som fungerer best. Da håper jeg at mine tips og ekspertise kan hjelpe dere til å gjøre gode valg.
 
Etter å ha jobbet med tradisjonelle vestlige serier i mange år, snublet jeg regelrett over K-Beauty! Siden den dagen har det vært ingen vei tilbake og skuffene mine er endelig renset for tunge, parfymerte og kostbare produkter. Det jeg liker mest med K-Beauty og 7 trinns-metoden, er at den tillater deg å behandle huden din mer skreddersydd. Hvert eneste trinn kan nemlig jobbe med et spesielt mål eller problem, noe som ikke er like lett med tradisjonelle produkter hvor 3-4 lag er vanlig. Forutsetningen for at 7 trinns-metoden fungerer, er at konsistensene jobber med hverandre, fremfor mot hverandre. Da er det nemlig ingenting i veien for å jobbe med tørrhet, acne og pigmentering i samme rutine. Resultatet er en sunn hud som lettere kommer i balanse og en litt bedre hverdag for deg!
 
Jeg gleder meg til dele mine tips og erfaringer videre med dere!
 
Luisa

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published