Norsk nettbutikk / Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling

En ny blomst i buketten!

Det er med sommerfugler i magen og entusiasme i hjertet at jeg introduserer meg som den nye blomsten i SkinBloom- buketten! Jeg har jobbet som hudterapeut i 12 år i Oslo og sitter på en mengde av erfaring jeg har lyst til å dele med SkinBlooms kunder. I et hav av informasjon og nettsider, kan det være lett å bli litt usikker på hva som fungerer best. Da håper jeg at mine tips og ekspertise kan hjelpe dere til å gjøre gode valg.
 
Etter å ha jobbet med tradisjonelle vestlige serier i mange år, snublet jeg regelrett over K-Beauty! Siden den dagen har det vært ingen vei tilbake og skuffene mine er endelig renset for tunge, parfymerte og kostbare produkter. Det jeg liker mest med K-Beauty og 7 trinns-metoden, er at den tillater deg å behandle huden din mer skreddersydd. Hvert eneste trinn kan nemlig jobbe med et spesielt mål eller problem, noe som ikke er like lett med tradisjonelle produkter hvor 3-4 lag er vanlig. Forutsetningen for at 7 trinns-metoden fungerer, er at konsistensene jobber med hverandre, fremfor mot hverandre. Da er det nemlig ingenting i veien for å jobbe med tørrhet, acne og pigmentering i samme rutine. Resultatet er en sunn hud som lettere kommer i balanse og en litt bedre hverdag for deg!
 
Jeg gleder meg til dele mine tips og erfaringer videre med dere!
 
Luisa

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må godkjennes før de blir publisert