Rask levering / Fri frakt over 700kr / Vi sender med vareprøver i hver bestilling / Norsk nettbutikk

SkinBloom bloggen

Q&A - februar

Q&A - februar

Endelig er det februar og tid for en ny Q &A! Denne gangen har jeg plukket ut tre spørsmål som jeg tror mange vil kjenne seg igjen i og forhåpentligvis få glede av svaret på.

Nytt år og nye trender

Nytt år og nye trender

På begynnelsen av hvert nye år, dukker det opp spådommer for hvilke trender vi kan regne med og måtte forholde oss til i året som kommer. I skjønnhetsbransjen har vi lenge forholdt oss til trender som mineralbasert make-up, parabenfrie produkter, vippe-serum, ansiktsoljer og sheet masks.

Øyeblikkelig hjelp

Øyeblikkelig hjelp

Visste du at huden rundt øynene er kun ¼ i tykkelse av resten av ansiktshuden? Dette skaper litt utfordringer når det kommer til pleie og ikke minst egne problemer. Noen opplever at huden under øynene er blå og mørk, andre at det er tung og posete. Begge disse fenomenene kan dukke opp plutselig og noen har mer anlegg for dette enn andre.

Flerbruks produkter

Flerbruks produkter

Noe av det jeg liker best, er at jeg kan bruke produktene mine til flere ting. Eller enda bedre: at jeg kan mikse og blande produktene til helt nye godsaker! Enten jeg er på vei inn i ny sesong med nye behov, eller rett og slett er mellom to innkjøp; så finnes det gode løsninger i ting man allerede har.

Serum

Serum

Serum og riktig bruk av det, ligger mitt hjerte nærmest fordi det er det viktigste du påfører huden din dag og natt. Selvsagt er alle trinn i hudpleierutinen like viktig, men serumbruk gjør den store forskjellen og er faktisk det mest aktive produktet i en 7-trinns rutine.

Q&A Oktober

Q&A Oktober

Hvis jeg ikke sminker meg, er det allikevel nødvendig med to-stegs renserutine?

Hvilke ingredienser bør man ikke bruke sammen hvis jeg har tørr/sensitiv/acne hud?

Her er noen av spørsmålene deres til Luisa! Klikk for å lese og lære mer!

 

ABC i bruk av syrer

ABC i bruk av syrer

Høst og mørketid inviterer ofte til nye ingredienser i produkter. Mange sverger til syrer og her er det ofte mye skumle myter og feilbruk. Jeg har derfor laget en liten og forenklet oversikt, som forhåpentligvis kan hjelpe deg til å ta et bevisst valg og velge dine syrer med større sikkerhet. Med kunnskap og riktige produkter, er syrebaserte behandlinger virkelig nøkkelen til en sunn hud.

Om acne og fet hud

Om acne og fet hud

Dette er en hudproblematikk som rammer de fleste gjennom livet, uansett hudtype. Å berøre dette temaet blir litt som å finne nålen i høystakken, fordi problemet arter seg veldig ulikt hos hver enkelt. Men jeg tenker at litt informasjon kan berolige og normalisere en del av mytene der ute.

Q&A September

Q&A September

Hva er forskjellen på de forskjellige maskene?

Luisa svarer på spørsmål av alle typer vi får fra våre kunder. Her er månedens Q&A.

Sensitivitet

Sensitivitet

Alle av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd at huden vår er ut av balanse. Ofte kan det virke som den oppfører seg annerledes og går inn en periode hvor ingenting er som det pleier. En tørr hud kan oppleve akutte acne-utbrudd, en fet hud kan føles stram og en normal hud kan plutselig være rød og hissig. Kombinasjonene av hva som skjer kan være uendelige! Når huden vår endrer personlighet, er det vanskelig å vite hva som har skjedd og hva en bør gjøre videre.

Stamceller: når medisinsk forskning kommer huden vår til gode

Stamceller: når medisinsk forskning kommer huden vår til gode

Iblant når vi scroller oss igjennom produktjungelen der ute, kommer vi over nye navn og uttrykk. I det siste har det blitt mer vanlig å snakke om stamceller, noe som kan være litt vanskelig å forstå seg på. La meg forklare dette helt enkelt: stamcelle er betegnelsen på en celle som er modercellen som deler seg og skaper ny cellevekst. I kroppen vår finnes det mange ulike stamceller og alle er mer eller mindre spesialisert på jobben de skal gjøre.

Mørk-Lysere-Lysest!

Mørk-Lysere-Lysest!

Noe av det vanskeligste jeg må jobbe med som hudpleier er pigmentering! Eller for å være mer korrekt; hyper-pigmentering. Disse mørke flekkene som dukker opp omtrent over natten og ikke forsvinner like lett som de kom! Dessverre er disse flekkene blitt mer og mer vanlig hos kvinner i 30+ og grusomt nok ble de tidligere kalt alders-flekker (!). I dag vet vi mer enn noensinne hvordan kroppen og huden vår fungerer, og jeg kan avlive myten om at disse flekkene har noe som helst med alder å gjøre.